MARCAJE RUTIERE (Reconfigurarea străzii Dealului din Municipiul Toplița)

Grad de Realizare
0%

Coordonatorul investiției

Municipiul Toplița

Responsabil contract

Urzică Dumitru

Anul

2021

Starea investiției

Finalizat

Nr. contract

14594 

Data contractului

 29-04-2022

Primaria Municipiului Toplița a demarat un proiect de reconfigurare a străzii Dealului în scopul fluidizării circulației autovehiculelor, inclusiv organizarea și marcarea locurilor pentru parcarea autovehiculelor.

Pentru fluidizarea traficului, sporirii siguranței și nivelului de confort al cetățenilor se va întocmi și executa o nouă sistematizare a cartierului. Aceasta va consta în impunerea circulației în sens unic, dinspre centru (DN 15) și reconficurarea parcărilor, acestea fiind poziționate pe partea stangă a străzii (conform sensului de circulație).

iulie-2021
Identificarea problemelor și soluțiilor pentru rezolvarea acestora în teren.
iulie-2021
octombrie-2021
În curs de întocmire documentație tehnică pentru obținerea autorizației  de construire și obținere de avize solicitate prin Certificatul de urbanism nr. 150 din 05.08.2021.
octombrie-2021
Proiect Tehnic elaborat și depus pentru avizare la Inspectoratul de Poliție , Serviciul rutier.
Aviz nefavorabil de la Inspectoratul de Poliție, se va modifica proiectul tehnic.
martie-2022
Proiectul a fost trimis la reavizare.
martie-2022
12-04-2022
Aviz favorabil de la Inspectoratul de Poliție Județean Harghita.
12-04-2022
29-04-2022
S-a semnat contractul de lucrări de marcaje rutiere pe str. Dealului.
29-04-2022
05.2022
Au început lucrarile de reconfigurare a str. Dealului.
Instalarea indicatoarelor rutiere si execuția marcajelor pentru realizarea noii sistematizări a cartierului.
05.2022
06.2022
S-au finalizat lucrările de reconfigurare a str. Dealului
06.2022

Invitație de participare la completarea chestionarului privind nevoi și oportunități de dezvoltare ale Municipiului Toplița

Stimată Doamnă/ Stimate Domnule,

Primăria Municipiului Toplița prin ”Total Business Land S.R.L., în cadrul proiectului “Actualizarea în format GIS a Planului Urbanistic General al Municipiului Toplița, județul Harghita” cod proiect C10-I4-507, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în momentul de faţă desfășoară etapa 1 de lucru întocmirea studiilor de fundamentare.  

Prin aceste studii de fundamentare elaboratorii documentaţiei de urbanism (Planul Urbanistic General al Municipiului Toplița) analizează studiile elaborate până în prezent și doresc să ia în consideraţie, încă de la început, nevoile și considerațiile asupra oportunităților de dezvoltare ale municipiului Toplița, prin prisma locuitorilor acestuia.

Pentru o evaluare cât mai corectă a problematicii privind oportunitățile și nevoile de dezvoltare ale localității noastre, invităm toți cetățenii municipiului Toplița, pentru a completa chestionarul, prin accesarea link-ului de mai jos.

Vă mulțumim!

Sari la conținut