Informare – Oportunități și evenimente – rețea multiplicatori Centru

Invităm cadrele didactice să participe la un training de 2 zile pe parcursul căruia vor învăța de la specialiștii naționali ce derulează programul Erasmus+, cum se poate scrie o aplicație de proiect pentru componenta ”Educație școlară”. Organizatorii: Europe Direct Regiunea Centru, alături de structura gazdă – Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru – și cu sprijinul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

https://europedirect-adrcentru.ro/training-aplicatii-erasmus-pentru-educatie-scolara/

European City Facility finanțează dezvoltarea unui concept de investiții (inclusiv studii de fezabilitate; piață, părți interesate, analize juridice, economice, financiare și de risc) cu un grant fix de 60 000 € pentru fiecare beneficiar. Apelul în derulare are ca scop finanțarea a 70 de beneficiari.

https://europedirect-adrcentru.ro/sprijin-financiar-60-000-e-granturi-pentru-70-de-administratii-locale/

EPSO a publicat acum datele oficiale de lansare pentru primele trei noi competiții din 2023, consultați tabelul de pe site-ul oficial – http://epso.europa.eu/en/job-opportunities/upcoming

Circular Invest și DEFINITE-CCRI oferă asistență gratuită pentru dezvoltarea proiectelor pentru a sprijini implementarea proiectelor de economie circulară în orașele și regiunile europene. Autoritățile locale și regionale selectate vor beneficia de sprijin personalizat de mentorat pentru a dezvolta proiecte bancare de economie circulară.

https://europedirect-adrcentru.ro/economia-circulara-oportunitati-de-asistenta-pentru-proiecte/

Un nou program de înfrățire (Twinning Programme) este pregătit să sprijine orașele să ajungă la neutralitatea climatică – unul care va face echipă orașele în funcție de provocările comune, oportunitățile și domeniile de emisii, în timp ce fac schimbările sistemice necesare pentru a ajunge la zero net. Acest apel este deschis orașelor din statele membre ale UE sau țărilor asociate Horizon 2020.

https://europedirect-adrcentru.ro/sprijin-pentru-neutralitatea-climatica-in-orasele-europene/

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre oportunitățile de finanșare prin Programul Regiunea Centru 2021-2027, aveți link către noul site dedicat:

https://www.regiocentru.ro/category/consultare-publica/

________________

WEB www.adrcentru.ro| Facebook: Agentia pt Dezvoltare Regionala Centru

 

Acest material v-a fost comunicat de către sau în numele ADR Centru. Materialul din această comunicare poate fi subiect pentru dreptul de autor. Orice altă comunicare sau reproducere a acestui material de către dvs. poate fi subiect apărat prin legea dreptului de autor.

Sari la conținut