Anunț – Primăria Municipiului Toplița în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra depunerii primei versiuni a planului P.U.Z. – CONSTRUIRE LOCUINȚE „nZEB PLUS” PENTRU TINERI ÎN MUNICIPIUL TOPLIȚA la APM Harghita Miercurea Ciuc, solicitând parcurgerea etapei de încadrare în vederea obţinerii avizului de mediu

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      ANEXA NR. II. 4

MUNICIPIUL TOPLIȚA

 

Primăria Municipiului Toplița în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra depunerii primei versiuni a planului P.U.Z. – CONSTRUIRE LOCUINȚE „nZEB PLUS” PENTRU TINERI ÎN MUNICIPIUL TOPLIȚA la APM Harghita Miercurea Ciuc, solicitând parcurgerea etapei de încadrare în vederea obţinerii avizului de mediu.

Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Harghita, Miercurea Ciuc, str. Márton Áron, nr. 43.

Observaţiile publicului se primesc în scris, cu datele de identificare ale reclamantului, zilnic : luni – joi între orele 0800 – 1630, vineri între orele 0800-1400 la sediul A.P.M. Harghita, până la data de 08.07.2023.

 

Invitație de participare la completarea chestionarului privind nevoi și oportunități de dezvoltare ale Municipiului Toplița

Stimată Doamnă/ Stimate Domnule,

Primăria Municipiului Toplița prin ”Total Business Land S.R.L., în cadrul proiectului “Actualizarea în format GIS a Planului Urbanistic General al Municipiului Toplița, județul Harghita” cod proiect C10-I4-507, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în momentul de faţă desfășoară etapa 1 de lucru întocmirea studiilor de fundamentare.  

Prin aceste studii de fundamentare elaboratorii documentaţiei de urbanism (Planul Urbanistic General al Municipiului Toplița) analizează studiile elaborate până în prezent și doresc să ia în consideraţie, încă de la început, nevoile și considerațiile asupra oportunităților de dezvoltare ale municipiului Toplița, prin prisma locuitorilor acestuia.

Pentru o evaluare cât mai corectă a problematicii privind oportunitățile și nevoile de dezvoltare ale localității noastre, invităm toți cetățenii municipiului Toplița, pentru a completa chestionarul, prin accesarea link-ului de mai jos.

Vă mulțumim!

Sari la conținut